The Definitive Guide to کبد چرب گرید 3
The Definitive Guide to کبد چرب گرید 3
Blog Article
چغندر نیز یک غذای مفید دیگر برای پاکسازی و بهبود عملکرد کبد است؛ به دلیل اینکه سرشار از فلانوئید گیاهی و بتا کاروتن است، باعث میشود که عملکرد کلی کبد تحریک شود و بهبود یابد.
چنانچه پزشک شما باتوجه به علایمی که برای او توضیح میدهید، به بیماری کبد چرب مشکوک شود، سوالاتی در خصوص مصرف الکل، سابقهی کبد چرب در خانواده، سوابق دارویی گذشته و حال و همچنین تغییرات وضعیت بدنی از شما خواهد پرسید.
Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the greatest YouTube experience and our most recent characteristics. Find out more
در این مقاله، ما به علائم، درمانها و چگونگی روند این بیماری پرداختهایم. با مجله سلامتی دکتر کرمانی همراه شوید:
مقاومت به انسولین در کبد باعث میشود که سطح قندخون بالا رفته و احتمال تجمع چربی در کبد افزایش پیدا کند.
برخی از اقدامات متداول که به شما در مقابله با کبد چرب کمک میکنند به شرح زیر هستند:
از طرفی، نتایج تحقیقات نشان داده است که کبد چرب در زنان بین ۴۰ تا ۶۰ سال، شایعتر از مردان است. در این میان، کودکان هم در معرض بیماری کبد چرب هستند. برخلاف باور عموم که بعضی بیماریها را مختص دوران بزرگسالی میداند، کودکان هم به دلایلی مانند تغذیهی ناسالم و تحرک کم ممکن است به بیماری کبد چرب مبتلا شوند.
گرید یک کبد چرب را میتوان با تغییر سبک زندگی بهخوبی مدیریت کرد. بااینحال، اگر کبد چرب گرید ۱ مدیریت نشود، ممکن است وضعیت بدتر شده و منجر به مشکلات شدیدتری مانند گرید ا کبد چرب سیروز کبدی شود.
ضمن آن که بهشدت توصیه میشود به هیچ عنوان سراغ رژیمهای لاغری سختگیرانه و افراطی نروید؛ زیرا چنین رژیمهایی میتوانند عامل ابتلا به کبد چرب باشند.
سپس آن را با آب گرم بشویید و بعد از آن از آب لیموی تازه بر روی پوست خود استفاده کنید.
استفاده از چاشنی زردچوبه در برنامهی غذایی میتواند باعث ذخیرهی کمتر چربی در کبد شود.
از طرفی هپاتیت میتواند ناشی از تجمع چربی در کبد باشد؛ با این حال، بیماری هپاتیت با کبد چرب متفاوت است.
رادیولوژی در منزل فیزیوتراپی در منزل آمبولانس خصوصی طب سالمندی متخصص داخلی پزشک عمومی متخصص اطفال آزمایشات پزشکی
میوهها و سبزیجات : انواع توتها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیبزمینیهای شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجهفرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخودفرنگی، عدس چربیهای سالم: آجیل، دانهها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.